Υπηρεσίες διαχείρισης μισθολογίου

Δεν χρειάζετε να ανησυχείτε αφού αναλαμβάνουμε τα πάντα.

Διαχείριση μισθοδοσίας

payroll-processingΗ  εταιρεία μας έχει την τεχνογνωσία για να αναλάβει την επεξεργασία και καταγραφή της μισθοδοσίας σας , χρησιμοποιώντας τα τελευταία πακέτα λογισμικού και μια ομάδα εξειδικευμένων ανθρώπων για να κάνουν την καταγραφή και την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων στις αρμόδιες αρχές.

"Είναι καταπληκτικό ! Μετά την ανάθεση της μισθοδοσίας μας την Oneserve Ltd , η παραγωγικότητα μας αυξήθηκε κατά 25 %, τα λάθη μειώθηκαν και ο παράγοντας άγχος έχει πέσει στο 0%! Ευχαριστούμε Oneserve για αυτό και αναρωτιέμαι γιατί ποτέ δεν σκεφτήκαμε από την αρχή τη χρήση αυτής της υπηρεσίας!" Οικονομικός Διευθυντής Εμπορικής Εταιρείας

Λόγοι για να αναλάβουμε την επεξεργασία της μισθοδοσίας σας

  • Κόστος . Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορούν να αντέξουν οικονομικά να έχουν ένα τμήμα μισθοδοσίας . Για τις μικρές επιχειρήσεις, ωστόσο , ένα τμήμα που διαχειρίζεται την μισθοδοσία θα αυξήσει τον προϋπολογισμό .
  • Παραγωγικότητα . Η διαχείριση της μισθοδοσίας είναι μια δραστηριότητα χρονοβόρα . Χωρίς αυτό το βάρος, το προσωπικό σας μπορεί να επικεντρωθεί σε πιο παραγωγικά πράγματα .
  • Λεπτομέρεια . Ένας γραφείο παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας είναι πολύ λιγότερο πιθανό να κάνει ένα σοβαρό λάθος σε σύγκριση με το δικό σας προσωπικό.
  • Αξιοπιστία . Η διαχείριση της μισθοδοσίας έχει την ίδια αξιοπιστία όσο και οι άνθρωποι που κάνουν την εργασία και για το λόγο αυτό έχουμε μια έμπειρη ομάδα που χειρίζεται την μισθοδοσία για να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια.
  • Ενημέρωση. Ένα σοβαρό γραφείο παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας θα γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της μισθοδοσίας καθώς και την σχετική φοροτεχνική νομοθεσία .
  • Άγχος. Η ηρεμία και η γαλήνη που θα φέρει σε σας η εξωτερική ανάθεση των υπηρεσιών μισθοδοσίας στο γραφείο μας, μπορεί να κάνει την διαφορά : Αφήνουμε χρόνο στον επιχειρηματία για να επικεντρωθεί και να λειτουργήσει μια κερδοφόρα επιχείρηση .

Μάλιστα, ενδιαφέρομαι να συναντηθώ μαζί σας!

Κάντε την κίνηση που θα αλλάξει την αντίληψη σας για τον ορισμό των επαγγελματικών υπηρεσιών